Your address will show here +12 34 56 78
Waterbouw

Bamboe palen en planken van DeckX zijn duurzaam en zeer milieuvriendelijk. Het is het materiaal van de toekomst. De bamboeplant groeit snel en is in voldoende mate als grondstof beschikbaar. Bamboe palen en planken zijn massieve producten. De losse bamboevezels zijn onder hoge druk en temperatuur samengeperst tot een zeer hoogwaardig materiaal voor buiten gebruik. Een bamboe plank is niet van hout en voldoet daarom aan “Criteria Voor Duurzaam Inkopen Van Waterbouwkundige Constructies” volgens Pianoo. Onze aMbooo® bamboe planken zijn een duurzaam alternatief voor het gebruik van hardhout bij steigers, bruggen, leuningwerk en damwanden.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Veelzijdig product

De uitstraling van bamboehout zorgt voor een natuurlijk passend beeld in het landschap. Een dek, leuningwerk en damwand van bamboehout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het materiaal is vormvast, stabiel, massief en zeer sterk. Ontwerpers hebben met aMbooo® bamboe veel ontwerpvrijheid.

Montage

Palen en planken van aMbooo® bamboe zijn eenvoudig aan te brengen en af te werken. De werkwijze is gelijk als bij gebruik van hout. De damplank kan voorzien worden van een zoeker, waardoor het aanbrengen vereenvoudigd wordt. Voor het aanbrengen van bamboe gordingen en bamboe dekplanken wordt gebruik gemaakt van bouten en schroeven. De stijfheid van aMbooo® bamboe is te vergelijken met de beste hardhoutsoorten. Gegevens voor sterkteberekeningen zijn beschikbaar.

Specificaties

aMbooo® bamboe is bestand tegen contact met grond en water. Het materiaal is eenvoudig op maat te maken met standaard gereedschap. aMbooo® bamboe heeft een levensduur van meer dan 25 jaar (duurzaamheidsklasse 1).

Gripstrip

aMbooo® bamboehout is een bouwmateriaal waarmee steigers, vlonders, terrassen en traptreden worden gemaakt. Net als andere houtsoorten wordt het glad als het nat is. DeckX Bamboo levert met de Gripstrip een effectieve en fraaie oplossing op het loopvlak permanent stroef te houden.

  • Text Hover
  • Text Hover
Bestel direct online

Via onze webshop bestelt u diverse producten direct online.